Tilannetiedotus 261110

Post date: Nov 26, 2010 11:01:30 PM

OH9GDT kävi kaapeloimassa nipun lämpötila-antureita asemalle ja allekirjoittanut tunkkasi lämpötilatiedot nettiin näkyville.

Perjantai-iltana oli myös pieni toimintahärö kalustossa, ilmeisesti laitekaapin puhaltimet oli joko kytketty väärin ( allekirjoittanut köhköh.. ) tai vialliset ja tipautti upsin pois pelistä ja sitäkautta koko laitekaappi pimeänä, upsi nyt ohitettuna, tutkitaan vahingot heti ku ehditään.

Webbikamerat ulkoa, qso-huoneesta ja tukiasematilasta back on-line.

Olosuhteet asemalla on aika armottomat, ulkokamera oli uudelleenkaapeloinnin vuoksi vuorokauden ilman sähköjä = lämmitystä ja kamera on nyt pahasti kuurassa, tarkkaillaan riittääkö kameran oma lämmitys poistamaan kuuran vai pitääkö ryhtyä toimenpiteisiin..

Videoservoon konfattiin toinen videokortti, nyt on 8 kanavaa up & running ja yksi 4-kan kortti vielä reservissä että videokanavat ei lopu, kunhan ehditään kaapeloimaan lisää kameroita..

APRS-igatelle kyhättiin MDR<->PC operointikaapeli ja igate-servo odottaa softan konffausta.

RNET radion filtterit on työnalla, antenni odottaa mastoonkiikuttamista, radion interface kasassa, softa konffaamatta.

Peilin käännön F1EHN -ohjauskortti kasattuna, kääntömekaniikan kasaaminen ja paketin konffaaminen kesken.

23cm linukan vesijäähy kasaamatta, osat löytyy tnx pc-väsijäähyprojektit..

Peilin 23cm syöttö puuttuu.

VHF-masto vailla kaapeleita, odoteltu että pakkanen hellittäis hieman että saadaan 7/8" kaapelit väännettyä paikalleen, tavoitteena saada paketti kasaan seuraavaan tiistaitestiin..

HF-Masto vielä maassa.

...Ei tässä projektit ole loppumassa, tekijät ja tekijöiltä aika korkeintaan :)

--

OH9HNE